Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Can't login to Majin Score sender v2

  1. #1

    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Userbars
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Time Online
    3 h 14 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5

    Can't login to Majin Score sender v2

    I am stuck on the cK authorization, and no matter what, it isn't letting me through. Is there something I'm doing wrong?

  2. #2
    Aura's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    2,999
    Userbars
    22
    Thanks
    4,548
    Thanked 4,743 Times in 2,039 Posts
    Downloads
    64
    Uploads
    0
    Mentioned
    934 Post(s)
    Time Online
    291 d 16 h 10 m
    Avg. Time Online
    2 h 35 m
    Rep Power
    15
    Quote Originally Posted by Echobreaker View Post
    I am stuck on the cK authorization, and no matter what, it isn't letting me through. Is there something I'm doing wrong?
    What is the error you're getting? Do you have all of the files installed that you need?

  3. #3

    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Userbars
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Time Online
    3 h 14 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5


    This is the error. even after changing the password and redoing it, still does it

    EDIT: Okay, so I got passed it, apparently my keyboard misread some keystrokes. Which leaves me with another problem; I use a game list, I try to start the sender, then it crashes.
    Last edited by Echobreaker; 11-07-2016 at 04:51 PM.

  4. #4
    Saiyan Race j03's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    12,249
    Userbars
    113
    Thanks
    4,754
    Thanked 25,786 Times in 5,647 Posts
    Downloads
    23
    Uploads
    36
    Mentioned
    3497 Post(s)
    Time Online
    459 d 19 h 23 m
    Avg. Time Online
    3 h 23 m
    Rep Power
    25
    Quote Originally Posted by Echobreaker View Post


    This is the error. even after changing the password and redoing it, still does it

    EDIT: Okay, so I got passed it, apparently my keyboard misread some keystrokes. Which leaves me with another problem; I use a game list, I try to start the sender, then it crashes.
    Try making your list. You probably have the wrong format. You need a : after all "Mod"


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,879
    Userbars
    18
    Thanks
    1,619
    Thanked 3,292 Times in 998 Posts
    Downloads
    223
    Uploads
    0
    Mentioned
    469 Post(s)
    Time Online
    132 d 23 h 52 m
    Avg. Time Online
    58 m
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Echobreaker View Post


    This is the error. even after changing the password and redoing it, still does it

    EDIT: Okay, so I got passed it, apparently my keyboard misread some keystrokes. Which leaves me with another problem; I use a game list, I try to start the sender, then it crashes.
    It did not log in because you had 0 posts.

    Now, make sure you've extracted it (apparently some people don't do that) and make sure you read this.

    Does it gives you any error message??

  6. The Following User Says Thank You to Daviid For This Useful Post:

    Naked Gamer (11-07-2016)

  7. #6

    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Userbars
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Time Online
    3 h 14 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5
    No, it's not giving me any error messages. and I do not have any games that need the 'mod' bit there in the list. It just decides "a problem caused the program to stop working correctly, windows will close the program and notify you if a solution is available."

  8. #7

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1,879
    Userbars
    18
    Thanks
    1,619
    Thanked 3,292 Times in 998 Posts
    Downloads
    223
    Uploads
    0
    Mentioned
    469 Post(s)
    Time Online
    132 d 23 h 52 m
    Avg. Time Online
    58 m
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Echobreaker View Post
    No, it's not giving me any error messages. and I do not have any games that need the 'mod' bit there in the list. It just decides "a problem caused the program to stop working correctly, windows will close the program and notify you if a solution is available."
    @Infamous Joe might know more than me about problems like this.

    Which Windows version are you using?

  9. #8
    Saiyan Race j03's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    12,249
    Userbars
    113
    Thanks
    4,754
    Thanked 25,786 Times in 5,647 Posts
    Downloads
    23
    Uploads
    36
    Mentioned
    3497 Post(s)
    Time Online
    459 d 19 h 23 m
    Avg. Time Online
    3 h 23 m
    Rep Power
    25
    Quote Originally Posted by Daviid View Post
    It did not log in because you had 0 posts.

    Now, make sure you've extracted it (apparently some people don't do that) and make sure you read this.

    Does it gives you any error message??
    Thankfully I eliminated the "extracting" step for this and Stealth Core. Just need to install and it's good to go. Good looking out though Daviid.

    Quote Originally Posted by Echobreaker View Post
    No, it's not giving me any error messages. and I do not have any games that need the 'mod' bit there in the list. It just decides "a problem caused the program to stop working correctly, windows will close the program and notify you if a solution is available."
    Can you see which game it gets to before it crashes? Post your list in a spoiler here ([ spoiler ] list [ / spoiler ] no spaces)

  10. #9

    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    5
    Userbars
    0
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Time Online
    3 h 14 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5
    Quote Originally Posted by Infamous Joe View Post

    Can you see which game it gets to before it crashes? Post your list in a spoiler here ([ spoiler ] list [ / spoiler ] no spaces)
    It doesn't even get to a game before it crashes. As soon as I start it up, boom. It crashes.

    Windows 10, btw.

  11. #10
    Saiyan Race j03's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    12,249
    Userbars
    113
    Thanks
    4,754
    Thanked 25,786 Times in 5,647 Posts
    Downloads
    23
    Uploads
    36
    Mentioned
    3497 Post(s)
    Time Online
    459 d 19 h 23 m
    Avg. Time Online
    3 h 23 m
    Rep Power
    25
    Quote Originally Posted by Echobreaker View Post
    It doesn't even get to a game before it crashes. As soon as I start it up, boom. It crashes.

    Windows 10, btw.
    A little more detail please...

    You open the program and it crashes immediately? Or does it get to update the encryption successfully? Do you login to Neo?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •