Results 1 to 5 of 5

Thread: Showing / hiding hidden content

  1. #1
    Adam's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    284
    Userbars
    2
    Thanks
    219
    Thanked
    114/77
    DL/UL
    133/0
    Mentioned
    108 times
    Time Online
    7d 5h 58m
    Avg. Time Online
    2m

    Showing / hiding hidden content

    OK, does any one else have the problem for when you press 'Show/hide hidden content' and it disappears so quickly?
    If you've never noticed it, here's an example...


    can anyone tell me if this is happening to them or is it just me?
    Last edited by Adam; 01-14-2012 at 11:33 AM.

  2. #2
    Steve's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    2,138
    Userbars
    5
    Thanks
    96
    Thanked
    402/183
    DL/UL
    26/0
    Mentioned
    165 times
    Time Online
    12m
    Avg. Time Online
    N/A
    It works fine for me o:


  3. #3
    IndigoSunset's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    730
    Userbars
    4
    Thanks
    202
    Thanked
    269/174
    DL/UL
    11/0
    Mentioned
    87 times
    Time Online
    7d 17h 6m
    Avg. Time Online
    2m
    It's working fine for me atm but it has been playing up. It kept going out then back again several times then stopping with it closed. Nothing's changing on my end so I'm not sure why it seems to be every other day that they don't work properly.

  4. #4
    Adam's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    284
    Userbars
    2
    Thanks
    219
    Thanked
    114/77
    DL/UL
    133/0
    Mentioned
    108 times
    Time Online
    7d 5h 58m
    Avg. Time Online
    2m
    OK, for some reason its working in this section... but in my guide... it disappears really quick

  5. #5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •