Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Sigh...need more proxy help...

  1. #1


    GOAT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Under your bed O_O
    Age
    22
    Posts
    415
    Thanks
    54
    Thanked 72 Times in 55 Posts


    Downloads
    60
    Uploads
    0
    Mentioned
    76 Post(s)
    Time Online
    6 d 6 h 27 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    6

    Sigh...need more proxy help...

    Okay, so I have multiple accounts I really want to get to using. Do I have to use a different proxy for each account? Or is that only dependent on location? Please help

  2. #2
    SmileYaDead's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Age
    27
    Posts
    3,605
    Thanks
    802
    Thanked 812 Times in 453 Posts


    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Mentioned
    352 Post(s)
    Time Online
    80 d 17 h 14 m
    Avg. Time Online
    1 h 1 m
    Rep Power
    11
    It's best to use different ones, I've had chain icings for using one proxy with too many accounts. Find some fast, free proxies and you're good to go

  3. #3


    GOAT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Under your bed O_O
    Age
    22
    Posts
    415
    Thanks
    54
    Thanked 72 Times in 55 Posts


    Downloads
    60
    Uploads
    0
    Mentioned
    76 Post(s)
    Time Online
    6 d 6 h 27 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    6
    Okay, and how reliable is that thing FoxyProxy or whatever? And for the proxies, should I coordinate the location of the account and the location of the proxy?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Location
    Minnesnowta~
    Posts
    377
    Thanks
    252
    Thanked 258 Times in 167 Posts


    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Mentioned
    82 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    FoxyProxy works fine, although most modern browsers come with proxy functionality built-in:

    Firefox: Tools > Options > Advanced > Network tab > click "Settings" under "Connection" > Manual Proxy Configuration

    Internet Explorer: Tools > Internet Options > Connections tab > LAN settings > Select the "Use a proxy server for your LAN" check box

    Google Chrome: Click the wrench icon @ upper right > Options > "Under the Hood" > “Change Proxy Settings” to the right of "Network" > “LAN Settings” button > “Use a Proxy Server for Your LAN” check box

    Opera: Tools > Preferences > Advanced > Network> Click the "Proxy servers" button.

    Safari: Safari > Preferences > Advanced > Change Settings

    I don't play NP so I can't exactly say for sure, but I would venture to guess that Neopets looks at the IPs if investigating specific activity so it would be wise to use corresponding proxies to the account's location as much as possible.

  5. #5


    GOAT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Under your bed O_O
    Age
    22
    Posts
    415
    Thanks
    54
    Thanked 72 Times in 55 Posts


    Downloads
    60
    Uploads
    0
    Mentioned
    76 Post(s)
    Time Online
    6 d 6 h 27 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    6
    Wow that is extremely helpful, both of you! +rep! Thanks!

  6. #6
    Sneaky Sneakz Sneakz's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    Antarctica
    Age
    27
    Posts
    276
    Thanks
    85
    Thanked 147 Times in 71 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    34 Post(s)
    Time Online
    4 h 57 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    I separate it by function. The accounts I have that I'm going to AB on I usually use the same proxy for those (because they are all at risk for getting frozen anyway). All my hacked accounts that I just want to go in and see what's on there, I usually use the same proxy. And if I find one that I really like and want to use as a main, I'll secure it gradually with a different proxy. And if I find a really good account or there is something on it I intend to sell, I will use a completely unique one in order to make it completely safe. But I always, always, ALWAYS use my real IP for my main and NOTHING else. That way my main is completely separate and secure from all the other disposable accounts I have.

  7. #7


    GOAT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Under your bed O_O
    Age
    22
    Posts
    415
    Thanks
    54
    Thanked 72 Times in 55 Posts


    Downloads
    60
    Uploads
    0
    Mentioned
    76 Post(s)
    Time Online
    6 d 6 h 27 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    6
    And where do you find these different proxies?
    @Tom : will each one of those methods give you a different proxy to use each time?
    I have two located in the U.S., one in Brazil, one in Canada, and one in Argentina. Any suggestions?

  8. #8
    Sneaky Sneakz Sneakz's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    Antarctica
    Age
    27
    Posts
    276
    Thanks
    85
    Thanked 147 Times in 71 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    34 Post(s)
    Time Online
    4 h 57 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    I used http://hidemyass.com/proxy-list/ to find proxies. You can enter in your criteria to filter the search depending on what country you want and how anonymous (obviously highest anonymity is ideal). After you enter your search it will continue to refresh as they come available. Just test different ones to see which ones work and which ones are fastest.

  9. #9


    GOAT's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Under your bed O_O
    Age
    22
    Posts
    415
    Thanks
    54
    Thanked 72 Times in 55 Posts


    Downloads
    60
    Uploads
    0
    Mentioned
    76 Post(s)
    Time Online
    6 d 6 h 27 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    6
    @Sneakz: Okay, I have my IP Address, now where do I go to actually use it? Sorry, I have never actually had to change anything like this in the past...I use Google Chrome if that helps, but I can also use Safari and IE.

  10. #10
    Sneaky Sneakz Sneakz's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    Antarctica
    Age
    27
    Posts
    276
    Thanks
    85
    Thanked 147 Times in 71 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    34 Post(s)
    Time Online
    4 h 57 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by EliteSamurai View Post
    @Sneakz: Okay, I have my IP Address, now where do I go to actually use it? Sorry, I have never actually had to change anything like this in the past...I use Google Chrome if that helps, but I can also use Safari and IE.
    See Tom's post above about FoxyProxy. I'm not sure how to use it on Google Chrome. To use it on IE, go to Tools > Internet Options > Connections tab > LAN settings > check the box that says "Proxy Server" and enter your proxy in there.
    For more information on proxies, here is an excellent guide:
    http://clraik.com/forum/showthread.p...oxy-Guidelines

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •