Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 87

Thread: Neopets site all messed up for you? NEED HELP! +rep

  1. #1
    Getwellsoon's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Posts
    1,823
    Thanks
    195
    Thanked 149 Times in 80 Posts


    Downloads
    61
    Uploads
    0
    Mentioned
    91 Post(s)
    Time Online
    29 d 4 h 13 m
    Avg. Time Online
    22 m
    Rep Power
    8

    Neopets site all messed up for you? NEED HELP! +rep

    whenever i go to neopets its all white and no graphics come up on any pages and its all messed up and ugly. it still works..i can log into accounts and go to inventory etc. but no images load. I tried to switch browsers but it is like this on all browsers. I also cleared cookies cache etc and it didnt change anything...help plz

    who ever helps me gets some rep

  2. #2
    jjudd43's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Oregon
    Posts
    1,267
    Thanks
    53
    Thanked 45 Times in 36 Posts


    Downloads
    49
    Uploads
    0
    Mentioned
    93 Post(s)
    Time Online
    9 d 1 h 45 m
    Avg. Time Online
    6 m
    Rep Power
    8
    you're not the only one, it's happening to me too, I even ran my virus scanner just to be sure LOL XD

  3. #3
    Acid's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    Narnia
    Posts
    714
    Thanks
    166
    Thanked 147 Times in 96 Posts


    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Mentioned
    183 Post(s)
    Time Online
    4 h 51 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Getwellsoon View Post
    whenever i go to neopets its all white and no graphics come up on any pages and its all messed up and ugly. it still works..i can log into accounts and go to inventory etc. but no images load. I tried to switch browsers but it is like this on all browsers. I also cleared cookies cache etc and it didnt change anything...help plz

    who ever helps me gets some rep
    Same here, it's not just you.

  4. The Following User Says Thank You to Acid For This Useful Post:

    Getwellsoon (04-16-2012)

  5. #4
    Ana's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    Location
    No where :P
    Posts
    1,136
    Thanks
    973
    Thanked 949 Times in 570 Posts


    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Mentioned
    439 Post(s)
    Time Online
    55 d 7 h 17 m
    Avg. Time Online
    42 m
    Rep Power
    12
    It seems to be working fine for me :o

  6. The Following User Says Thank You to Ana For This Useful Post:

    Getwellsoon (04-16-2012)

  7. #5
    Getwellsoon's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Posts
    1,823
    Thanks
    195
    Thanked 149 Times in 80 Posts


    Downloads
    61
    Uploads
    0
    Mentioned
    91 Post(s)
    Time Online
    29 d 4 h 13 m
    Avg. Time Online
    22 m
    Rep Power
    8
    ok thank god board closed then thanks guys

  8. #6

    Narkotiq's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Location
    Some where in the city, away from the mutants West Virginia
    Age
    28
    Posts
    618
    Thanks
    82
    Thanked 68 Times in 48 Posts


    Downloads
    126
    Uploads
    0
    Mentioned
    47 Post(s)
    Time Online
    7 d 14 h 7 m
    Avg. Time Online
    5 m
    Rep Power
    6
    Same here. I thought my browser was running in offline mode or something. I ran crapcleaner and restarted my computer.. same problem. It has to be the site. Wonder if this is them adding something or imaybe a new hacker is in town.. either way im excited haha

  9. The Following User Says Thank You to Narkotiq For This Useful Post:

    Getwellsoon (04-16-2012)

  10. #7
    Getwellsoon's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Posts
    1,823
    Thanks
    195
    Thanked 149 Times in 80 Posts


    Downloads
    61
    Uploads
    0
    Mentioned
    91 Post(s)
    Time Online
    29 d 4 h 13 m
    Avg. Time Online
    22 m
    Rep Power
    8
    hackers usually dont mess with the site they usually just get the passwords and usernames and get to work before they get caught xD

    its probably just some idiot who deleted some type of coding who works for tnt or possibly a new layout or something is coming out..

  11. #8
    chaseme's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    108
    Thanks
    16
    Thanked 12 Times in 9 Posts


    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Mentioned
    10 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    it's fine now lol. if it's still not working, clear your cache and log in again

  12. The Following User Says Thank You to chaseme For This Useful Post:

    Getwellsoon (04-16-2012)

  13. #9
    yellowbomb04's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Gender
    Posts
    599
    Thanks
    97
    Thanked 71 Times in 46 Posts


    Downloads
    172
    Uploads
    0
    Mentioned
    65 Post(s)
    Time Online
    48 d 23 h 47 m
    Avg. Time Online
    37 m
    Rep Power
    6
    Working for me ;D

  14. The Following User Says Thank You to yellowbomb04 For This Useful Post:

    Getwellsoon (04-16-2012)

  15. #10

    Narkotiq's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Location
    Some where in the city, away from the mutants West Virginia
    Age
    28
    Posts
    618
    Thanks
    82
    Thanked 68 Times in 48 Posts


    Downloads
    126
    Uploads
    0
    Mentioned
    47 Post(s)
    Time Online
    7 d 14 h 7 m
    Avg. Time Online
    5 m
    Rep Power
    6
    I cant get it to work i've cleared my cache, cookies, pretty much everything. and still all it is are text and links..
    Last edited by Narkotiq; 04-16-2012 at 05:36 PM.

Page 1 of 9 123 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •