Results 1 to 3 of 3

Thread: Instawheel doesn't work for me?

  1. #1

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    DK
    Posts
    436
    Thanks
    74
    Thanked 61 Times in 49 Posts


    Downloads
    47
    Uploads
    0
    Mentioned
    60 Post(s)
    Time Online
    7 d 20 h 39 m
    Avg. Time Online
    6 m
    Rep Power
    6

    Instawheel doesn't work for me?

    It just says the wheel is already spinning or something when I click lastgrab. Does anyone know why this could be?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    Location
    90 90
    Age
    31
    Posts
    1,714
    Thanks
    876
    Thanked 2,877 Times in 1,139 Posts


    Downloads
    44
    Uploads
    1
    Mentioned
    562 Post(s)
    Time Online
    118 d 6 h 45 m
    Avg. Time Online
    1 h 30 m
    Rep Power
    0
    Gamer IDs

    Gamertag: DarkByt3 PSN ID: raredaredevil
    Had the same issue myself on a old account I have , trying to track it down.

    Did u spin legitly at anytime in the past and not let it finish? maybe I missed a packet somewhere to remove expired spins??

  3. #3

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    DK
    Posts
    436
    Thanks
    74
    Thanked 61 Times in 49 Posts


    Downloads
    47
    Uploads
    0
    Mentioned
    60 Post(s)
    Time Online
    7 d 20 h 39 m
    Avg. Time Online
    6 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by raredaredevil View Post
    Had the same issue myself on a old account I have , trying to track it down.

    Did u spin legitly at anytime in the past and not let it finish? maybe I missed a packet somewhere to remove expired spins??
    Hi there man, no, I haven't attempted to spin the wheel legitly as of yet. Mind you, I have only tried it on one account so the problem may be specific to that account.

    Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •