Results 1 to 6 of 6

Thread: Neohome 2.0 problem...

  1. #1


    Joined
    Nov 2016
    Posts
    108
    Userbars
    2
    Thanks
    151
    Thanked
    33/23
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    9 times
    Time Online
    3d 12h 23m
    Avg. Time Online
    2m

    Neohome 2.0 problem...

    So I have a neohome, but it isn't showing up on my lookup. Instead, I get this picture;



    Anyone know how to fix it?

    Sent from my SM-S975L using Tapatalk

  2. #2
    Stocking Anarchy's Avatar
    Joined
    May 2016
    Posts
    1,380
    Userbars
    11
    Thanks
    929
    Thanked
    1,624/650
    DL/UL
    182/0
    Mentioned
    144 times
    Time Online
    47d 8h 56m
    Avg. Time Online
    28m
    I don't know how to fix it but that looks like a pretty awesome picture to me. Like I am living in a foreclosed neohome and am a squatter. I wonder if there is a way to make that pic appear. I have an account that I am gonna make all ghetto themed lol.







  3. The Following 5 Users Say Thank You to Stocking Anarchy For This Useful Post:

    Ellie_Baby (02-08-2017),Menine (02-08-2017),Pusheen (02-08-2017),Raposa (02-09-2017),Rue (02-08-2017)

  4. #3


    Joined
    Nov 2016
    Posts
    108
    Userbars
    2
    Thanks
    151
    Thanked
    33/23
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    9 times
    Time Online
    3d 12h 23m
    Avg. Time Online
    2m
    Quote Originally Posted by Stocking Anarchy View Post
    I don't know how to fix it but that looks like a pretty awesome picture to me. Like I am living in a foreclosed neohome and am a squatter. I wonder if there is a way to make that pic appear. I have an account that I am gonna make all ghetto themed lol.
    Omg this was not the response I was hoping for but it cracks me up. 😂😂😂 I hope you figure out how to make it appear like I hope to make it disappear haha

    Sent from my SM-S975L using Tapatalk

  5. The Following User Says Thank You to Ellie_Baby For This Useful Post:

    Stocking Anarchy (02-08-2017)

  6. #4
    Menine's Avatar
    Joined
    Aug 2016
    Posts
    2,350
    Pronouns
    she
    Userbars
    60
    Thanks
    6,146
    Thanked
    8,697/1,671
    DL/UL
    95/0
    Mentioned
    487 times
    Time Online
    220d 12h 16m
    Avg. Time Online
    2h 18m


    I think you have to take a snapshot and then save it to show your neohome.

  7. The Following User Says Thank You to Menine For This Useful Post:

    Ellie_Baby (02-08-2017)

  8. #5


    Joined
    Nov 2016
    Posts
    108
    Userbars
    2
    Thanks
    151
    Thanked
    33/23
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    9 times
    Time Online
    3d 12h 23m
    Avg. Time Online
    2m
    Quote Originally Posted by menine View Post


    I think you have to take a snapshot and then save it to show your neohome.
    Ok I'll try that thanks!

    Sent from my SM-S975L using Tapatalk

  9. The Following User Says Thank You to Ellie_Baby For This Useful Post:

    Menine (02-08-2017)

  10. #6


    Joined
    Nov 2016
    Posts
    108
    Userbars
    2
    Thanks
    151
    Thanked
    33/23
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    9 times
    Time Online
    3d 12h 23m
    Avg. Time Online
    2m
    @(you need an account to see links) so I tried the snapshot thing and when I go to the neohome page it shows up now instead of a broken image, and I got my neohome to finally load. But it still shows that weird image on my userlookup.

    Guess it's just something I'll have to deal with lol

    Sent from my SM-S975L using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •