Results 1 to 4 of 4

Thread: Help with Moto G (2015) 3Gen

  1. #1
    npm's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    780
    Userbars
    14
    Thanks
    735
    Thanked 561 Times in 217 Posts
    Downloads
    84
    Uploads
    3
    Mentioned
    109 Post(s)
    Time Online
    83 d 20 h 16 m
    Avg. Time Online
    37 m
    Rep Power
    12

    Help with Moto G (2015) 3Gen

    So the phone was working pretty fine.. but today it wont charge nor detect the usb....
    but when I plug in the usb when I'm on Fastboot it says the USB is connected and charging... I did a factory reset but still wont charge when its turned on...

    Then if I turn on the phone while its connected the battery icon says its charging but actually it isnt, anyone can help me?...

    I tried to flash the custom firmware too... but still not working only on Fastboot mode and then the wifi network stopped working too... this is shit I didn't do anything.

    will + rep any help

  2. #2
    Accelerator's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    4,893
    Userbars
    26
    Thanks
    1,986
    Thanked 3,657 Times in 1,585 Posts
    Downloads
    178
    Uploads
    0
    Mentioned
    743 Post(s)
    Time Online
    335 d 1 h 18 m
    Avg. Time Online
    2 h 40 m
    Rep Power
    22
    Did you update Android by any chance? I've read about a lot of issues when people update from Lollipop to Marshmallow (for example)
    Was the factory reset from within the phone (Settings → etc) or via recovery?
    Try this? (It's for the 1st gen 4G model but doesn't hurt to try)

    Unfortunately I don't have this phone so I wouldn't really know how to fix/solve that :/

  3. The Following User Says Thank You to Accelerator For This Useful Post:

    npm (08-24-2016)

  4. #3
    npm's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    780
    Userbars
    14
    Thanks
    735
    Thanked 561 Times in 217 Posts
    Downloads
    84
    Uploads
    3
    Mentioned
    109 Post(s)
    Time Online
    83 d 20 h 16 m
    Avg. Time Online
    37 m
    Rep Power
    12
    Quote Originally Posted by Accelerator View Post
    Did you update Android by any chance? I've read about a lot of issues when people update from Lollipop to Marshmallow (for example)
    Was the factory reset from within the phone (Settings → etc) or via recovery?
    Try this? (It's for the 1st gen 4G model but doesn't hurt to try)

    Unfortunately I don't have this phone so I wouldn't really know how to fix/solve that :/
    It was updated since Android M was launched for the MotoG (also it fucked up a 32SD card I had on the phone) and the factory reset was from recovery...
    right now wifi its working again and still charging via Fastboot but turned on it wont detected the usb and the charging icon still get 'stuck.



    EDIT: Sadly that didn't work either, still not usb response when the phone is on...
    will try to install KitKat or Lollipop to see what happens.
    Last edited by npm; 08-24-2016 at 08:27 PM.

  5. #4
    Accelerator's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    4,893
    Userbars
    26
    Thanks
    1,986
    Thanked 3,657 Times in 1,585 Posts
    Downloads
    178
    Uploads
    0
    Mentioned
    743 Post(s)
    Time Online
    335 d 1 h 18 m
    Avg. Time Online
    2 h 40 m
    Rep Power
    22
    @hectorvazc Try searching on the XDA forums and/or reddit?

  6. The Following User Says Thank You to Accelerator For This Useful Post:

    npm (08-24-2016)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •