Results 1 to 6 of 6

Thread: Backspace glitch

  1. #1

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    341
    Userbars
    3
    Thanks
    57
    Thanked 118 Times in 39 Posts
    Downloads
    69
    Uploads
    0
    Mentioned
    35 Post(s)
    Time Online
    1 d 7 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0

    Backspace glitch

    Not sure if this is just happening to me, but I use the WYSIWYG interface and when I backspace (this happens pretty often) sometimes it will skip back like 5 characters and start deleting something else. It's kind of annoying, was just wondering if there was a fix to this?

  2. #2

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    105
    Userbars
    4
    Thanks
    1,379
    Thanked 1,413 Times in 825 Posts
    Downloads
    103
    Uploads
    4
    Mentioned
    640 Post(s)
    Time Online
    15 d 11 h 35 m
    Avg. Time Online
    6 m
    Rep Power
    10
    I have not seen this problem :/ Is it occurring on any other websites/programs?

  3. #3

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    341
    Userbars
    3
    Thanks
    57
    Thanked 118 Times in 39 Posts
    Downloads
    69
    Uploads
    0
    Mentioned
    35 Post(s)
    Time Online
    1 d 7 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Nope, just on this site. It happens randomly too. Sometimes it happens, sometimes it doesn't.

  4. #4

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    105
    Userbars
    4
    Thanks
    1,379
    Thanked 1,413 Times in 825 Posts
    Downloads
    103
    Uploads
    4
    Mentioned
    640 Post(s)
    Time Online
    15 d 11 h 35 m
    Avg. Time Online
    6 m
    Rep Power
    10
    It might be because I am on a Mac. I don't think it is the website that deals with how your backspace button acts.

  5. #5
    Phoenix's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    141
    Userbars
    1
    Thanks
    2
    Thanked 20 Times in 9 Posts
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    23 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    10
    Never had this problem either, and I have a PC.. granted an Alienware but still

  6. #6

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    341
    Userbars
    3
    Thanks
    57
    Thanked 118 Times in 39 Posts
    Downloads
    69
    Uploads
    0
    Mentioned
    35 Post(s)
    Time Online
    1 d 7 h 24 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    I have a Mac too. It might be the WYSIWYG editing interface, since it didn't happen before I put it on, but I'm not sure.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •