Results 1 to 8 of 8

Thread: Ooh, an error that shows a peek at the trades table...

  1. #1

    Joined
    Jan 2012
    Posts
    139
    Userbars
    4
    Thanks
    1,379
    Thanked
    1,413/825
    DL/UL
    103/4
    Mentioned
    640 times
    Time Online
    15d 11h 35m
    Avg. Time Online
    6m

    Ooh, an error that shows a peek at the trades table...

    Your trades
    Failed: SELECT obj_info_id FROM tp_lot_items WHERE lot_id IN ('377347173','377347175','377347179')


    Interesting Although, I'm sure we already know the tables of Neopets.

  2. #2
    sparkling's Avatar
    Joined
    Jan 2012
    Posts
    1,274
    Userbars
    4
    Thanks
    54
    Thanked
    208/70
    DL/UL
    41/0
    Mentioned
    126 times
    Time Online
    3d 6h 43m
    Avg. Time Online
    1m
    cool! noticed that too when i got that same error when i tried to bid on your trades

  3. #3

    Joined
    Dec 2011
    Posts
    458
    Userbars
    2
    Thanks
    78
    Thanked
    78/55
    DL/UL
    66/0
    Mentioned
    63 times
    Time Online
    9d 2h 21m
    Avg. Time Online
    3m
    Yeah, I got that, the site is running slow at the moment for some reason

  4. #4

    Joined
    Jan 2012
    Posts
    185
    Userbars
    2
    Thanks
    55
    Thanked
    13/11
    DL/UL
    37/0
    Mentioned
    14 times
    Time Online
    2d 10h 13m
    Avg. Time Online
    N/A
    Haha I got that and i just kind of stared at it for a little bit like... what? xD
    But Neo is so slow right now, it's ridiculous. o.o
    I've been playing the same game of Dice-A-Roo for the last 15 minutes. o.o

  5. #5
    Tinill's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    714
    Userbars
    3
    Thanks
    83
    Thanked
    61/42
    DL/UL
    18/0
    Mentioned
    37 times
    Time Online
    4h 27m
    Avg. Time Online
    N/A
    Quote Originally Posted by Bammeh View Post
    Your trades
    Failed: SELECT obj_info_id FROM tp_lot_items WHERE lot_id IN ('377347173','377347175','377347179')


    Interesting Although, I'm sure we already know the tables of Neopets.
    what does it mean?
    http://clraik.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=6&dateline=1325930154

  6. #6

    Joined
    Jan 2012
    Posts
    139
    Userbars
    4
    Thanks
    1,379
    Thanked
    1,413/825
    DL/UL
    103/4
    Mentioned
    640 times
    Time Online
    15d 11h 35m
    Avg. Time Online
    6m
    Quote Originally Posted by Tinill View Post
    what does it mean?
    It means that they couldnt select the trade from their trade table.

  7. #7

    Joined
    Jan 2012
    Posts
    119
    Userbars
    0
    Thanks
    13
    Thanked
    17/16
    DL/UL
    1/0
    Mentioned
    11 times
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Quote Originally Posted by Tinill View Post
    what does it mean?
    It's a SQL/PHP error. The line shows that Neopets wasn't able to retrieve information from certain tables in their Database.

  8. #8
    Tinill's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    714
    Userbars
    3
    Thanks
    83
    Thanked
    61/42
    DL/UL
    18/0
    Mentioned
    37 times
    Time Online
    4h 27m
    Avg. Time Online
    N/A
    silly TNT

    ---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

    Quote Originally Posted by StonedClash View Post
    It's a SQL/PHP error. The line shows that Neopets wasn't able to retrieve information from certain tables in their Database.

    and thanks for answering
    http://clraik.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=6&dateline=1325930154

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •