Results 1 to 8 of 8

Thread: Ooh, an error that shows a peek at the trades table...

  1. #1

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    113
    Userbars
    4
    Thanks
    1,379
    Thanked 1,413 Times in 825 Posts
    Downloads
    103
    Uploads
    4
    Mentioned
    640 Post(s)
    Time Online
    15 d 11 h N/A
    Avg. Time Online
    7 m
    Rep Power
    10

    Ooh, an error that shows a peek at the trades table...

    Your trades
    Failed: SELECT obj_info_id FROM tp_lot_items WHERE lot_id IN ('377347173','377347175','377347179')


    Interesting Although, I'm sure we already know the tables of Neopets.

  2. #2
    sparkling's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1,256
    Userbars
    4
    Thanks
    54
    Thanked 208 Times in 70 Posts
    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Mentioned
    126 Post(s)
    Time Online
    3 d 6 h 2 m
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    12
    cool! noticed that too when i got that same error when i tried to bid on your trades

  3. #3

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    457
    Userbars
    2
    Thanks
    78
    Thanked 76 Times in 54 Posts
    Downloads
    66
    Uploads
    0
    Mentioned
    63 Post(s)
    Time Online
    9 d 2 h 21 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    10
    Yeah, I got that, the site is running slow at the moment for some reason

  4. #4

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    184
    Userbars
    2
    Thanks
    55
    Thanked 11 Times in 9 Posts
    Downloads
    37
    Uploads
    0
    Mentioned
    14 Post(s)
    Time Online
    2 d 10 h 13 m
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    10
    Haha I got that and i just kind of stared at it for a little bit like... what? xD
    But Neo is so slow right now, it's ridiculous. o.o
    I've been playing the same game of Dice-A-Roo for the last 15 minutes. o.o

  5. #5
    Tinill's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    712
    Userbars
    3
    Thanks
    83
    Thanked 45 Times in 28 Posts
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Mentioned
    37 Post(s)
    Time Online
    4 h 27 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Bammeh View Post
    Your trades
    Failed: SELECT obj_info_id FROM tp_lot_items WHERE lot_id IN ('377347173','377347175','377347179')


    Interesting Although, I'm sure we already know the tables of Neopets.
    what does it mean?

  6. #6

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    113
    Userbars
    4
    Thanks
    1,379
    Thanked 1,413 Times in 825 Posts
    Downloads
    103
    Uploads
    4
    Mentioned
    640 Post(s)
    Time Online
    15 d 11 h N/A
    Avg. Time Online
    7 m
    Rep Power
    10
    Quote Originally Posted by Tinill View Post
    what does it mean?
    It means that they couldnt select the trade from their trade table.

  7. #7

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    113
    Userbars
    0
    Thanks
    13
    Thanked 15 Times in 14 Posts
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Tinill View Post
    what does it mean?
    It's a SQL/PHP error. The line shows that Neopets wasn't able to retrieve information from certain tables in their Database.

  8. #8
    Tinill's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    712
    Userbars
    3
    Thanks
    83
    Thanked 45 Times in 28 Posts
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    Mentioned
    37 Post(s)
    Time Online
    4 h 27 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    10
    silly TNT

    ---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------

    Quote Originally Posted by StonedClash View Post
    It's a SQL/PHP error. The line shows that Neopets wasn't able to retrieve information from certain tables in their Database.

    and thanks for answering

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •