Results 1 to 9 of 9

Thread: Need Help Running Programs. +rep

  1. #1

    Joined
    Dec 2011
    Posts
    328
    Userbars
    2
    Thanks
    83
    Thanked
    47/29
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    52 times
    Time Online
    21h 4m
    Avg. Time Online
    N/A

    Need Help Running Programs. +rep

    So I got a new laptop recently...and I can't run the ABer.

    Before, when I ran the program, I would get:

    Run-time error '13':

    Type mismatch

    Now, I don't think I see that anymore (but I'm not sure since I cant even run the program since that error pops up when I autobuy).

    I can't even import my ABing lists for some reason.

    I installed library files and all that but I have no idea what's wrong >_>

    I have windows 7 home premium, 64 bit operating system.

  2. #2
    zlolekim's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    608
    Userbars
    5
    Thanks
    64
    Thanked
    84/64
    DL/UL
    52/0
    Mentioned
    48 times
    Time Online
    2d 22h 39m
    Avg. Time Online
    1m
    Did you run as administrator?

  3. #3

    Joined
    Dec 2011
    Posts
    262
    Userbars
    0
    Thanks
    22
    Thanked
    106/68
    DL/UL
    22/0
    Mentioned
    74 times
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    When does the error occur?

  4. #4

    Joined
    Dec 2011
    Posts
    328
    Userbars
    2
    Thanks
    83
    Thanked
    47/29
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    52 times
    Time Online
    21h 4m
    Avg. Time Online
    N/A
    @(you need an account to see links) Yea, always do xD

    @(you need an account to see links) When the program starts ABing. But now I can't confirm if I still have that error since I can't import my lists
    Last edited by contra; 01-04-2012 at 07:35 PM.

  5. #5
    zlolekim's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    608
    Userbars
    5
    Thanks
    64
    Thanked
    84/64
    DL/UL
    52/0
    Mentioned
    48 times
    Time Online
    2d 22h 39m
    Avg. Time Online
    1m
    you should redownload, make sure you have all files

  6. #6

    Joined
    Dec 2011
    Posts
    328
    Userbars
    2
    Thanks
    83
    Thanked
    47/29
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    52 times
    Time Online
    21h 4m
    Avg. Time Online
    N/A
    K, I fixed the importing problem. My lists were hidden lmao.

    Let's hope that mismatch error doesn't occur.

    ---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

    I still get the following error when I autobuy

    Run-time error '13':

    Type mismatch

  7. #7

    Joined
    Dec 2011
    Posts
    328
    Userbars
    2
    Thanks
    83
    Thanked
    47/29
    DL/UL
    28/0
    Mentioned
    52 times
    Time Online
    21h 4m
    Avg. Time Online
    N/A
    Still doesn't work. Keep on getting the mismatch error. Reinstalled library files to both system32 and syswow64 folders. Also tried restarting my computer after that.

  8. #8
    bamag's Avatar
    Joined
    Dec 2011
    Posts
    658
    Userbars
    3
    Thanks
    40
    Thanked
    145/109
    DL/UL
    34/0
    Mentioned
    50 times
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Can you post a screenshot of the program (with info blocked out of course)?

  9. #9

    Joined
    Dec 2011
    Posts
    151
    Userbars
    2
    Thanks
    4
    Thanked
    165/45
    DL/UL
    14/9
    Mentioned
    68 times
    Time Online
    6d 17h 26m
    Avg. Time Online
    2m
    You can try change the compatibility mode to xp sp3; right click the .exe, click the compatibility tab and select "Run this program in compatibility mode for Widows XP (Service Pack 3).

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •