Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: [SIMPLE-GUIDE] [How to use Attic Buyer Pro]

  1. #1


    5252's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    2,982
    Thanks
    658
    Thanked 647 Times in 319 Posts


    Downloads
    150
    Uploads
    1
    Mentioned
    438 Post(s)
    Time Online
    121 d 20 h 21 m
    Avg. Time Online
    1 h 33 m
    Rep Power
    9

    [SIMPLE-GUIDE] [How to use Attic Buyer Pro]

    [How to use Attic Buyer Pro]
    This is the best place i can think for program guides to use atleast , requested : http://clraik.com/forum/showthread.p...Settings-Guide

    Im not totally sure of the correct place to put the guide , so this is the only place. Feel free and move other mods/etc!



    #1 - You can use the multiple account option. There is going to be a screenshot of how to load your account's without adding them each time , or you can manually enter in your accounts in the "Username" .. "Password" ... and then enter the add button. You MUST have more then one account in order to use the multiple account option. You can check off the "Randomize Order of accounts" which means if you usually have bulk account's you can have them logged in on different orders.

    #2 - Single Account. This is simple , it is just single account attic ABing.
    You have the option to save your login , and there is proxy support. Usually i do not recommend using proxys , as it delays.

    A little cool thing is if you are lazy and do not like typing in the username , if you click the multiple account option , and if you just copy and paste the username and password you won't have to type it in. It must be checked off as multiple user then you check single account once your done! (or maybe..this is just me. I am lazy as heck)





    #1 - Snipe list , is what you want to buy. You can check here or request a attic autobuyer list. I will show below in another screenie how to keep your snipe list the same and not enter it in manually each time. OR you can enter it in manually with the "Load" button.

    "Delay in MS" button - Delay in MS button , the delay before the purchase.

    "Pause after buys for X Second" : If the attic is full and stocked and you still have item's you want to snipe , you can pause the program after buy's for a amount of seconds. For example , if you have the item "Pirate Draik Egg" and "Faerie Slorg Stamp" , you first purchase the pirate draik egg , then the program pauses for X seconds then attempts/purchases the faerie slorg stamp.

    "Stop after X Buy" - You want to usually keep this at five or below UNLESS you are attic autobuying with multiple account's. Each account has a limit of 5 item limit per day. So if you have five accounts autobuying , you set the limit at 25 or below.

    Most of the other buttons are usually easy to know about.



    MS = milliseconds
    4000 MS = 4 Seconds



    The refresh between part. The attic restocks through the X:XX:53 (the 53rd second or it has a possibility of of each 7th minute)

    Here is a manual attic timer : http://www.neopets.com/~attictimer

    Other buttons are easy to learn about.



    This part is easy.



    Accounts - This is for the multi-account option , so you do not have to enter it in manually.
    SnipeList - This is what you want to buy (this is your attic list)
    ProgLog - This show's your AB log! Everyone know's this.
    ScreenShots - Screenshot's of the attic purchase.



  2. The Following 6 Users Say Thank You to 5252 For This Useful Post:

    Cody. (05-09-2012),Evelsaint (12-29-2011),haxatax (01-04-2012),Infamous Joe (01-04-2012),Olider (07-02-2012),Ray-Chill (12-29-2011)

  3. #2
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Age
    25
    Posts
    490
    Thanks
    304
    Thanked 549 Times in 260 Posts


    Downloads
    13
    Uploads
    4
    Mentioned
    34 Post(s)
    Time Online
    1 h 58 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Moved it to autobuying as it seemed better there. The Tutorial section was for programming tutorials

  4. #3


    5252's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    2,982
    Thanks
    658
    Thanked 647 Times in 319 Posts


    Downloads
    150
    Uploads
    1
    Mentioned
    438 Post(s)
    Time Online
    121 d 20 h 21 m
    Avg. Time Online
    1 h 33 m
    Rep Power
    9
    Thanks aha , wasn't sure were to put it.

  5. #4
    Evelsaint's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NYC
    Posts
    1,984
    Thanks
    261
    Thanked 345 Times in 246 Posts


    Downloads
    89
    Uploads
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Time Online
    7 h 1 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    8
    loved the guide. I used to put 200 ms is time before purchase lol...

  6. #5
    Steve's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    2,139
    Thanks
    97
    Thanked 399 Times in 181 Posts


    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Mentioned
    165 Post(s)
    Time Online
    12 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    10
    Thank you so much for this.
    Now I understand more about this xd.
    But one more thing, should I leave unchecked the option "Pause how many seconds after new stock"?

    ---------- Post added 12-30-2011 at 03:04 AM ---------- Previous post was 12-29-2011 at 11:49 PM ----------

    Ok guys I have a problem.
    The main account should be the first one on the list right?
    If yes, why does it shows the np of one of the refreshing accounts, Ive been missing a lots of buys due to this

  7. #6
    Evelsaint's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NYC
    Posts
    1,984
    Thanks
    261
    Thanked 345 Times in 246 Posts


    Downloads
    89
    Uploads
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Time Online
    7 h 1 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    8
    No, this isn't like your normal AB program.

    The attic has an five item limit per day.

    Once you buy the five, it switches to the second account and so forth I believe.

    Edit: Is it a problem if the amount of neopoints isn't show after logging in? I'm using a one account option.
    Last edited by Evelsaint; 12-29-2011 at 11:50 PM.

  8. #7
    Queen of Candy Land Ray-Chill's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Tacoma
    Posts
    619
    Thanks
    683
    Thanked 243 Times in 139 Posts


    Downloads
    100
    Uploads
    0
    Mentioned
    103 Post(s)
    Time Online
    5 d 3 h 33 m
    Avg. Time Online
    3 m
    Rep Power
    7
    [QUOTE=Steve;17574]
    But one more thing, should I leave unchecked the option "Pause how many seconds after new stock"?[COLOR="Silver"]


    I would like to know this too! =]

  9. #8
    Evelsaint's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NYC
    Posts
    1,984
    Thanks
    261
    Thanked 345 Times in 246 Posts


    Downloads
    89
    Uploads
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Time Online
    7 h 1 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    8
    Erm before that, can anyone answer if it the amount of Np SHOWS after you log in? This does not happen to me.

  10. #9
    zlolekim's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NYC
    Posts
    608
    Thanks
    62
    Thanked 80 Times in 60 Posts


    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Mentioned
    48 Post(s)
    Time Online
    2 d 2 h 35 m
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    6
    It should say, make sure you checked 1 account

  11. #10
    Evelsaint's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NYC
    Posts
    1,984
    Thanks
    261
    Thanked 345 Times in 246 Posts


    Downloads
    89
    Uploads
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Time Online
    7 h 1 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    8
    I did check it, it said I sucessfully logged in but no NP. Maybe that's why restocks aren't even showing.

    I tried logging in on other accounts too, didn't work
    Last edited by Evelsaint; 12-30-2011 at 12:41 AM.

Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •