Results 1 to 8 of 8

Thread: HELP: Majin Score Sender has stopped working

  1. #1

    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6

    Unhappy HELP: Majin Score Sender has stopped working


    So I just barely registered and when I try to verify my account in MSS, I type it in and such and when it says "Enter Program", I get this error and it crashes. Any help for a newbie?

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Kiwiland
    Posts
    264
    Thanks
    22
    Thanked 106 Times in 68 Posts


    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Mentioned
    74 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Have you installed the VB6 Runtime Files?

  3. #3

    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Probably not... How would I do that?

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Kiwiland
    Posts
    264
    Thanks
    22
    Thanked 106 Times in 68 Posts


    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Mentioned
    74 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0

  5. #5

    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    I tried installing that and it didn't work saying it didn't install correctly or that I already had it installed...

  6. #6
    gorthalon's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    156
    Thanks
    10
    Thanked 10 Times in 10 Posts


    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Mentioned
    28 Post(s)
    Time Online
    2 h 27 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Try running the SS as admin, that helps me a lot when it crashes.

  7. #7

    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Yeah I tried that and it didn't work either...

  8. #8
    Saiyan Race





    Infamous Joe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Hyperbolic Time Chamber
    Age
    26
    Posts
    9,752
    Thanks
    2,780
    Thanked 16,236 Times in 4,237 Posts


    Downloads
    23
    Uploads
    36
    Mentioned
    2985 Post(s)
    Time Online
    293 d 17 h 13 m
    Avg. Time Online
    3 h 44 m
    Rep Power
    10
    Gamer IDs

    Gamertag: Infam0us Joe Steam ID: infamousjoe
    http://clraik.com/forum/showthread.p...Runtime-Errors

    Just do everything here and it'll work. Should have been the first thing you did before getting programs. Make sure the main program and flare.exe are both run as admin. (Right click, under compatability tab, run as admin)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •