Results 1 to 5 of 5

Thread: This is really bugging me!

  1. #1


    Efron's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    USA
    Age
    23
    Posts
    236
    Thanks
    275
    Thanked 40 Times in 34 Posts


    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Mentioned
    17 Post(s)
    Time Online
    2 d 11 h N/A
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    6

    This is really bugging me!

    Solved!!!
    Last edited by Efron; 02-26-2012 at 03:39 PM.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    143
    Thanks
    51
    Thanked 95 Times in 32 Posts


    Downloads
    32
    Uploads
    1
    Mentioned
    33 Post(s)
    Time Online
    12 d 3 h 36 m
    Avg. Time Online
    9 m
    Rep Power
    6
    Checked your hosts file for anything dodgy?

  3. #3


    Efron's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    USA
    Age
    23
    Posts
    236
    Thanks
    275
    Thanked 40 Times in 34 Posts


    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Mentioned
    17 Post(s)
    Time Online
    2 d 11 h N/A
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Jonathan View Post
    Checked your hosts file for anything dodgy?
    multiple times, but I will check again

    ---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

    really? no one else has suggestions? and my localhost is just 0's is it supposed to be?
    and I have neopets in there so I can unblock it at school but I also did it for multiple other websites and they work fine.
    ********.us also doesnt load for me but thats not in my hosts

    ---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

    I even did a virus scan with McAfee and it deleted 4 files but still doesnt load...

    ---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

    I have no one else to ask so I am going to keep bringing this thread up

  4. #4

    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    143
    Thanks
    51
    Thanked 95 Times in 32 Posts


    Downloads
    32
    Uploads
    1
    Mentioned
    33 Post(s)
    Time Online
    12 d 3 h 36 m
    Avg. Time Online
    9 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Efron View Post
    multiple times, but I will check again

    ---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

    really? no one else has suggestions? and my localhost is just 0's is it supposed to be?
    and I have neopets in there so I can unblock it at school but I also did it for multiple other websites and they work fine.
    ********.us also doesnt load for me but thats not in my hosts

    ---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

    I even did a virus scan with McAfee and it deleted 4 files but still doesnt load...

    ---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

    I have no one else to ask so I am going to keep bringing this thread up
    Erm, I'm pretty certain that the local host is meant to be 127.0.0.1

  5. #5


    Efron's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    USA
    Age
    23
    Posts
    236
    Thanks
    275
    Thanked 40 Times in 34 Posts


    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Mentioned
    17 Post(s)
    Time Online
    2 d 11 h N/A
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    6
    Yeah I changed it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •