Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Greasemonkey SSer!!! Anyone having this problem?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Cali
    Posts
    141
    Thanks
    31
    Thanked 10 Times in 9 Posts


    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Mentioned
    30 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0

    Greasemonkey SSer!!! Anyone having this problem?

    every time i use it i get this error

    [Includes : Neopets : FlashGame]

    Encryptation for current game was not found.
    Try again later.

    np6_include_v16

    is anyone having the same problem?
    or is it just me?

    if it is just me how can i fix this?

  2. #2
    bamag's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    659
    Thanks
    41
    Thanked 144 Times in 108 Posts


    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Mentioned
    50 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    7
    Try again. Make sure you put the security code correctly. Its one letter.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Cali
    Posts
    141
    Thanks
    31
    Thanked 10 Times in 9 Posts


    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Mentioned
    30 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    i always get the code correct...but still dosnt work

    i cleared everything on my acc

    deleted greasemonkey then redownloaded everything...

  4. #4
    Saiyan Race





    Infamous Joe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Hyperbolic Time Chamber
    Age
    26
    Posts
    9,758
    Thanks
    2,780
    Thanked 16,245 Times in 4,239 Posts


    Downloads
    23
    Uploads
    36
    Mentioned
    2986 Post(s)
    Time Online
    293 d 23 h 59 m
    Avg. Time Online
    3 h 44 m
    Rep Power
    10
    Gamer IDs

    Gamertag: Infam0us Joe Steam ID: infamousjoe
    What game are you trying to use it on?

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Cali
    Posts
    141
    Thanks
    31
    Thanked 10 Times in 9 Posts


    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Mentioned
    30 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    well...i was going to do petpet sitter

    but then it never let me,
    so i did kass basher and still

    i even restarted my comp
    and gives me this message every time

    [Includes : Neopets : FlashGame]

    Encryptation for current game was not found.
    Try again later.

    np6_include_v16

  6. #6
    bamag's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    659
    Thanks
    41
    Thanked 144 Times in 108 Posts


    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Mentioned
    50 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    7
    I got this error before too but all I had to do was redo the security code.

  7. #7
    zxzero's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    01100111 01110101 01100101 01110011 01110011
    Posts
    2,146
    Thanks
    1,494
    Thanked 955 Times in 457 Posts


    Downloads
    167
    Uploads
    0
    Mentioned
    273 Post(s)
    Time Online
    56 d 4 h 26 m
    Avg. Time Online
    42 m
    Rep Power
    11
    What bamag said, I got this a couple times also until I entered in the correct caption. After I got the caption correct once it worked every time after that with out a caption.
    Last edited by zxzero; 02-07-2012 at 11:22 PM.

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Cali
    Posts
    141
    Thanks
    31
    Thanked 10 Times in 9 Posts


    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Mentioned
    30 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    tried that over and over again...
    still no luck

    my friend is having the same problem...

  9. #9
    bamag's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    659
    Thanks
    41
    Thanked 144 Times in 108 Posts


    Downloads
    34
    Uploads
    0
    Mentioned
    50 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    7
    For the security code, you are putting 1 letter only right? When I first used it I thought it was 3. Or possibly TNT modified something so the SSer might be broken..

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Cali
    Posts
    141
    Thanks
    31
    Thanked 10 Times in 9 Posts


    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Mentioned
    30 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    tried that over and over again...
    still no luck

    my friend is having the same problem...

    yep 1 letter...

    and aww

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •