Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: [Python] Damn URLError!

  1. #1
    Neoquest's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    97
    Thanks
    4
    Thanked 10 Times in 8 Posts


    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Time Online
    8 h 17 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6

    [Python] Damn URLError!

    I've totally finished writing a Cliffhanger AP. Totally. The last thing that I put together was the post request to submit my answer to the question and I always get the same error!



    My code is simply:

    The request in one case was:


    When I copy and paste this exact same request into my browser, it finishes the game without a hitch. What is it about Python alone that is causing this submission to fail?

  2. #2
    Saiyan Race





    Infamous Joe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Hyperbolic Time Chamber
    Age
    26
    Posts
    9,754
    Thanks
    2,780
    Thanked 16,239 Times in 4,238 Posts


    Downloads
    23
    Uploads
    36
    Mentioned
    2985 Post(s)
    Time Online
    293 d 17 h 55 m
    Avg. Time Online
    3 h 44 m
    Rep Power
    10
    Gamer IDs

    Gamertag: Infam0us Joe Steam ID: infamousjoe
    Based on the error I think you are missing a host in your wrapper (if you are using one). Is it possible to post some of your code for us to see what you are doing?

  3. #3
    Neoquest's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    97
    Thanks
    4
    Thanked 10 Times in 8 Posts


    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Time Online
    8 h 17 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Infamous Joe View Post
    Based on the error I think you are missing a host in your wrapper (if you are using one). Is it possible to post some of your code for us to see what you are doing?
    I'm actually not using a wrapper. The only code before that is determining what saying is required to win the game.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Kiwiland
    Posts
    264
    Thanks
    22
    Thanked 106 Times in 68 Posts


    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Mentioned
    74 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Does it need a referrer in the request?

  5. #5
    Neoquest's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    97
    Thanks
    4
    Thanked 10 Times in 8 Posts


    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Time Online
    8 h 17 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Josh View Post
    Does it need a referrer in the request?
    Nope, as I said before it could completed just fine in the browser. Unless I misunderstand what referrer means.
    Last edited by Neoquest; 02-04-2012 at 03:44 PM.

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Age
    25
    Posts
    490
    Thanks
    304
    Thanked 549 Times in 260 Posts


    Downloads
    13
    Uploads
    4
    Mentioned
    34 Post(s)
    Time Online
    1 h 58 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Referrer is an HTTP header that is sent when you send data through a browser, usually says what the page you came from is

  7. #7
    Neoquest's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    97
    Thanks
    4
    Thanked 10 Times in 8 Posts


    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Time Online
    8 h 17 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Yeah, that was my understanding of it. I don't really think that's the issue though, considering I can be on any page I want when sending the request from in a browser, and I'm on the correct page with the program.

  8. #8
    Reemer's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Iowa
    Age
    25
    Posts
    625
    Thanks
    348
    Thanked 414 Times in 242 Posts


    Downloads
    30
    Uploads
    9
    Mentioned
    200 Post(s)
    Time Online
    2 d 17 h 46 m
    Avg. Time Online
    2 m
    Rep Power
    8
    Try a GET instead of POST. That happened to me one time

  9. #9
    Neoquest's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Posts
    97
    Thanks
    4
    Thanked 10 Times in 8 Posts


    Downloads
    26
    Uploads
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Time Online
    8 h 17 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Hm, this is really weird. When I use my Cliffhanger AP to generate the request and then execute it in a different program it goes off without a hitch.

    Quote Originally Posted by Reemer View Post
    Try a GET instead of POST. That happened to me one time
    Didn't work. Why would that work though? The form asks for a POST.
    Last edited by Neoquest; 02-04-2012 at 06:34 PM.

  10. #10
    Reemer's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Iowa
    Age
    25
    Posts
    625
    Thanks
    348
    Thanked 414 Times in 242 Posts


    Downloads
    30
    Uploads
    9
    Mentioned
    200 Post(s)
    Time Online
    2 d 17 h 46 m
    Avg. Time Online
    2 m
    Rep Power
    8
    For my Subeta autoquesters HTTP Live Headers and Tamper Data both said it was a POST, and after hours of frustration I changed it to a GET and it worked.

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •