Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: What is Skype good for?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    Posts
    136
    Thanks
    58
    Thanked 74 Times in 38 Posts


    Downloads
    56
    Uploads
    0
    Mentioned
    47 Post(s)
    Time Online
    8 d 15 h 10 m
    Avg. Time Online
    8 m
    Rep Power
    0

    What is Skype good for?

    Cause I made an account especially for clraik. idk if needed. however I now have skype

  2. #2



    Ghosts's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Gender
    Location
    Toronto
    Posts
    1,525
    Thanks
    950
    Thanked 973 Times in 356 Posts


    Downloads
    81
    Uploads
    3
    Mentioned
    445 Post(s)
    Time Online
    187 d 16 m
    Avg. Time Online
    2 h 46 m
    Rep Power
    9
    Its just a way easier/faster/more convient way to talk to people.

  3. The Following User Says Thank You to Ghosts For This Useful Post:

    simmie (12-13-2013)

  4. #3
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    Posts
    136
    Thanks
    58
    Thanked 74 Times in 38 Posts


    Downloads
    56
    Uploads
    0
    Mentioned
    47 Post(s)
    Time Online
    8 d 15 h 10 m
    Avg. Time Online
    8 m
    Rep Power
    0
    thought so too...

  5. #4



    Dramatical's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    Posts
    625
    Thanks
    638
    Thanked 618 Times in 202 Posts


    Downloads
    8
    Uploads
    0
    Mentioned
    169 Post(s)
    Time Online
    63 d 5 h 1 m
    Avg. Time Online
    55 m
    Rep Power
    5
    It makes some people feel more comfortable about a transaction/sharing information too.

  6. #5
    Banned simmie's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    Location
    jane and finch
    Age
    20
    Posts
    2,206
    Thanks
    1,762
    Thanked 2,087 Times in 945 Posts


    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    831 Post(s)
    Time Online
    109 d 7 h 37 m
    Avg. Time Online
    1 h 23 m
    Rep Power
    0
    it's also to communicate in 'real time'; aka your messages go through faster, and you can add on information easier, instead of sending double or triple PM's. you can also add in people (if like, 2 people are involved in a deal.)

  7. The Following 2 Users Say Thank You to simmie For This Useful Post:

    Plastic (12-13-2013),Raj (12-13-2013)

  8. #6
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    Posts
    136
    Thanks
    58
    Thanked 74 Times in 38 Posts


    Downloads
    56
    Uploads
    0
    Mentioned
    47 Post(s)
    Time Online
    8 d 15 h 10 m
    Avg. Time Online
    8 m
    Rep Power
    0
    wow that's pretty cool Gah I'm sick and tnt froze an attic acc I recently bought -.- Even though I used a proxy.

  9. #7

    Snoop Lion's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Gender
    Location
    England
    Age
    24
    Posts
    866
    Thanks
    398
    Thanked 396 Times in 212 Posts


    Downloads
    114
    Uploads
    0
    Mentioned
    189 Post(s)
    Time Online
    36 d 15 h 38 m
    Avg. Time Online
    34 m
    Rep Power
    5
    Proxy doesn't mean your safe @Plastic just safer

  10. #8
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    Posts
    136
    Thanks
    58
    Thanked 74 Times in 38 Posts


    Downloads
    56
    Uploads
    0
    Mentioned
    47 Post(s)
    Time Online
    8 d 15 h 10 m
    Avg. Time Online
    8 m
    Rep Power
    0
    @
    Oh alright. Well it happened to me some times now /: Like does tnt have a black list or something?

  11. #9
    ritzwin's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Gender
    Location
    Canada
    Posts
    328
    Thanks
    35
    Thanked 57 Times in 30 Posts


    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Mentioned
    23 Post(s)
    Time Online
    13 d 10 h 8 m
    Avg. Time Online
    11 m
    Rep Power
    5
    Are you using a program, currently all AAA programs aren't working I don't think, since they just changed it.

  12. #10
    Banned
    Join Date
    Nov 2013
    Gender
    Posts
    136
    Thanks
    58
    Thanked 74 Times in 38 Posts


    Downloads
    56
    Uploads
    0
    Mentioned
    47 Post(s)
    Time Online
    8 d 15 h 10 m
    Avg. Time Online
    8 m
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by ritzwin View Post
    Are you using a program, currently all AAA programs aren't working I don't think, since they just changed it.
    Yeah that could be why! I've been using this for 4 hours and never got anything...thank you for the warning

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •