Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Can someone +REP

  1. #1
    Banned

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    in the Kadoatery
    Posts
    863
    Thanks
    1,433
    Thanked 137 Times in 109 Posts


    Downloads
    169
    Uploads
    0
    Mentioned
    141 Post(s)
    Time Online
    24 d 1 h 30 m
    Avg. Time Online
    18 m
    Rep Power
    0

    Can someone +REP

    Can someone help me to find a good proxy guide?
    I want to use the new Altador Cup score sender but I don't want to get my main frozen, and I don't know how to use them well.

    If someone can help me that will be fully appreciated +FULLREP

  2. #2

    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    Posts
    728
    Thanks
    105
    Thanked 201 Times in 114 Posts


    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Mentioned
    88 Post(s)
    Time Online
    22 d 18 h 41 m
    Avg. Time Online
    17 m
    Rep Power
    7
    I made one:
    http://clraik.com/forum/showthread.p...irefox-and-Tor

    Really hope that helps you out

  3. #3
    Banned

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    in the Kadoatery
    Posts
    863
    Thanks
    1,433
    Thanked 137 Times in 109 Posts


    Downloads
    169
    Uploads
    0
    Mentioned
    141 Post(s)
    Time Online
    24 d 1 h 30 m
    Avg. Time Online
    18 m
    Rep Power
    0
    I don't get why even if I'm using proxies, I am still logged in in my accounts...

    ---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

    omfg i'm getting desperate please someone help me

    ---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

    and it's pretty fast too .-.

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    Posts
    7
    Thanks
    747
    Thanked 1,255 Times in 692 Posts


    Downloads
    86
    Uploads
    0
    Mentioned
    464 Post(s)
    Time Online
    70 d 14 h 40 m
    Avg. Time Online
    56 m
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Kad View Post
    I don't get why even if I'm using proxies, I am still logged in in my accounts...

    ---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------

    omfg i'm getting desperate please someone help me

    ---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

    and it's pretty fast too .-.
    There is no need to use a proxy on your main, as long as you normally log in your main without a proxy. To start using a proxy now, just to score send is not adviseable.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    May 2013
    Gender
    Location
    Home ;o
    Posts
    771
    Thanks
    573
    Thanked 642 Times in 329 Posts


    Downloads
    19
    Uploads
    1
    Mentioned
    251 Post(s)
    Time Online
    14 d 3 h 13 m
    Avg. Time Online
    12 m
    Rep Power
    0
    Like @Federation said, if its your main and you don't usually use a proxy, theres really no need for one, it might actually just draw attention to your account.
    However, if its for a side/shell, you can check out my thread here http://clraik.com/forum/showthread.p...-Updated-Daily, theres a bunch of proxies there and I also have a link to a guide about proxies in the first post, written by @utahclock

  6. The Following 2 Users Say Thank You to Duck4Cover For This Useful Post:

    utahclock (06-18-2013),wrath (06-18-2013)

  7. #6
    Attack's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    Location
    Brazil
    Posts
    237
    Thanks
    37
    Thanked 151 Times in 96 Posts


    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Mentioned
    58 Post(s)
    Time Online
    12 d 23 h 46 m
    Avg. Time Online
    11 m
    Rep Power
    6
    1. Use different proxies for different accounts
    2. http://hidemyass.com/proxy-list/
    3. Find one that is fast, HTTP or HTTPS type, High+KA anonymity and port 80 or 8080 (Idk if it's really neccessary, but only 80 and 8080 ports work to me)
    4.Test your proxy here: http://www.proxynova.com/online-proxy-checker/
    If it is fast enough, than you'll have no problems using that. If it takes too much time to show the information, find another proxy
    5. Open your Score Sender and check the box. Now put your IP:port like this: 111.99.000.234:8080 -no spaces-
    6. Open another SS and put another proxy.
    7. Repeat until all of your accounts have one proxy.
    TIP: save your proxy in a NotePad, so you can use the same proxy for the same account. It looks less suspicious :3
    Example:
    account001
    Proxy:111.222.333.444:80

    account002
    Proxy: 696.969.000:8080

    etc.

  8. #7
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    Posts
    7
    Thanks
    747
    Thanked 1,255 Times in 692 Posts


    Downloads
    86
    Uploads
    0
    Mentioned
    464 Post(s)
    Time Online
    70 d 14 h 40 m
    Avg. Time Online
    56 m
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Attack View Post
    1. Use different proxies for different accounts
    2. http://hidemyass.com/proxy-list/
    3. Find one that is fast, HTTP or HTTPS type, High+KA anonymity and port 80 or 8080 (Idk if it's really neccessary, but only 80 and 8080 ports work to me)
    4. Open your Score Sender and check the box. Now put your IP:port like this: 111.99.000.234:8080 -no spaces-
    5. Open another SS and put another proxy.
    6. Repeat until all of your accounts have one proxy. TIP: save your proxy in a NotePad, so you can use the same proxy for the same account.
    Example:
    account001
    Proxy:111.222.333.444:80

    account002
    Proxy: 696.969.000:8080

    etc.
    Your firewall and/or router must be blocking ports. 80 is the standard port for all http traffic so it should always be open by default and 8080 is an HTTP alternate if for whatever reason port 80 should be blocked.

  9. The Following User Says Thank You to wrath For This Useful Post:

    Attack (06-18-2013)

  10. #8
    Banned

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    in the Kadoatery
    Posts
    863
    Thanks
    1,433
    Thanked 137 Times in 109 Posts


    Downloads
    169
    Uploads
    0
    Mentioned
    141 Post(s)
    Time Online
    24 d 1 h 30 m
    Avg. Time Online
    18 m
    Rep Power
    0
    I mean, I'm not using proxy on my main.

    I need to use a proxy so I can create accounts and join altador.

    But I feel like the proxy it's too fast and it's not working, idk.

    and when I go to check on whatsmyip.com

    it shows

    Your ip is: :MYIP:

    Proxy detected: :proxybeingused:

    don't how what else to explain, i think i'll just move on lol

  11. #9
    Banned
    Join Date
    Jan 2013
    Gender
    Posts
    7
    Thanks
    747
    Thanked 1,255 Times in 692 Posts


    Downloads
    86
    Uploads
    0
    Mentioned
    464 Post(s)
    Time Online
    70 d 14 h 40 m
    Avg. Time Online
    56 m
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Kad View Post
    I mean, I'm not using proxy on my main.

    I need to use a proxy so I can create accounts and join altador.

    But I feel like the proxy it's too fast and it's not working, idk.

    and when I go to check on whatsmyip.com

    it shows

    Your ip is: :MYIP:

    Proxy detected: :proxybeingused:

    don't how what else to explain, i think i'll just move on lol
    You need to use a proxy with the security level: Elite aka High+K/A

    Sounds like you're using one that has a security level of: Anonymous or transparant.

  12. The Following User Says Thank You to wrath For This Useful Post:

    Kad (06-18-2013)

  13. #10
    Attack's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    Location
    Brazil
    Posts
    237
    Thanks
    37
    Thanked 151 Times in 96 Posts


    Downloads
    12
    Uploads
    0
    Mentioned
    58 Post(s)
    Time Online
    12 d 23 h 46 m
    Avg. Time Online
    11 m
    Rep Power
    6
    @Kad I've been using proxies for months and had no problems with chain frozen accounts. I still have my main intact

  14. The Following User Says Thank You to Attack For This Useful Post:

    Kad (06-18-2013)

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •