Results 1 to 8 of 8

Thread: error 17 on yooyu SS??

  1. #1

    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    Posts
    9
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    6 h 47 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5

    error 17 on yooyu SS??

    I had it working for about 40 games the other day, and at first it stopped and would refuse to update when opened. Now i can get it to open once in awhile but no now matter what i do when it tries to send it gets an error code 17, any ideas?

  2. #2


    Peta's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Age
    25
    Posts
    905
    Thanks
    404
    Thanked 551 Times in 306 Posts


    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Mentioned
    167 Post(s)
    Time Online
    70 d 12 h 25 m
    Avg. Time Online
    53 m
    Rep Power
    6
    this was happening with me too, eventually what I did was simply delete the program from my comp and re-download it. Then restarted my computer and everything started working swell again.

  3. #3

    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    Posts
    9
    Thanks
    6
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    9
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    6 h 47 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5
    thanks i'll give that a shot

    ---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

    nope, now its just back to not updating the encryption

  4. #4
    Saiyan Race





    Infamous Joe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Hyperbolic Time Chamber
    Age
    26
    Posts
    9,751
    Thanks
    2,780
    Thanked 16,232 Times in 4,237 Posts


    Downloads
    23
    Uploads
    36
    Mentioned
    2985 Post(s)
    Time Online
    293 d 14 h 32 m
    Avg. Time Online
    3 h 44 m
    Rep Power
    10
    Gamer IDs

    Gamertag: Infam0us Joe Steam ID: infamousjoe
    Quote Originally Posted by neoloser View Post
    thanks i'll give that a shot

    ---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

    nope, now its just back to not updating the encryption
    Try restarting your computer again? This usually fixes the encryption not updating.

  5. #5

    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    Location
    England
    Posts
    285
    Thanks
    52
    Thanked 65 Times in 53 Posts


    Downloads
    78
    Uploads
    0
    Mentioned
    43 Post(s)
    Time Online
    16 d 1 h 22 m
    Avg. Time Online
    12 m
    Rep Power
    6
    Have you been logged into the account whilst using the program? I was restocking on an account that the program was running on and I'd noticed that it had sent 2 scores then the rest were errors, but I logged out, restarted the program and since then it's been running fine. Oh and my encryption wasn't updating until I ran the flare thing (not sure if I was meant to, Joe knows best) but it helped me. Hope you get it to work!

  6. #6
    Banned


    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    Posts
    1,381
    Thanks
    1,025
    Thanked 1,173 Times in 542 Posts


    Downloads
    50
    Uploads
    0
    Mentioned
    257 Post(s)
    Time Online
    104 d 6 h 37 m
    Avg. Time Online
    1 h 31 m
    Rep Power
    0
    Restarting works for me.

  7. #7
    Finch's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Gender
    Location
    US
    Posts
    27
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts


    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Time Online
    16 h 25 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5
    Yeah I've gotten that error when I've switched between programs or forgotten I was running it and logged in to the site. I just close/reopen and log back in and it goes away.

  8. #8
    illuminati's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Gender
    Posts
    79
    Thanks
    18
    Thanked 22 Times in 13 Posts


    Downloads
    13
    Uploads
    0
    Mentioned
    9 Post(s)
    Time Online
    1 d 22 h 44 m
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    5
    I don't have the YYB SS, but I get the same error code for the AC side games SS and all I do is just close the program and re-open it. Make sure when you enter the program your information is encrypted and what not too..

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •