Results 1 to 7 of 7

Thread: [VB6] Compile Error: Block If without End If

  1. #1
    w_is_awesome's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NoWhereVille, California
    Age
    19
    Posts
    132
    Thanks
    61
    Thanked 11 Times in 10 Posts


    Downloads
    77
    Uploads
    0
    Mentioned
    12 Post(s)
    Time Online
    19 h 7 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6

    [VB6] Compile Error: Block If without End If

    Ok while testing to see if the my neopets login will work I get this "Compile Error: Block If without End If". How do I fix this.


  2. #2

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    143
    Thanks
    3
    Thanked 161 Times in 44 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    9
    Mentioned
    64 Post(s)
    Time Online
    5 d 21 h 53 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    7
    You have no End If for any If statement and you should use ElseIf for addidtinnal checks. What wrapper are you using, you may want to use a referrer also?

    Last edited by Soredavide; 01-15-2012 at 07:02 AM.

  3. #3
    w_is_awesome's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NoWhereVille, California
    Age
    19
    Posts
    132
    Thanks
    61
    Thanked 11 Times in 10 Posts


    Downloads
    77
    Uploads
    0
    Mentioned
    12 Post(s)
    Time Online
    19 h 7 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    I use Gluarks @Soredavide

    edit: still says it
    Last edited by w_is_awesome; 01-15-2012 at 07:10 AM.

  4. #4

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    143
    Thanks
    3
    Thanked 161 Times in 44 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    9
    Mentioned
    64 Post(s)
    Time Online
    5 d 21 h 53 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    7
    Strange it works for me, I get the label to change to Successful Login. Did you use the code I posted or change yours?
    Last edited by Soredavide; 01-15-2012 at 07:30 AM.

  5. #5
    w_is_awesome's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NoWhereVille, California
    Age
    19
    Posts
    132
    Thanks
    61
    Thanked 11 Times in 10 Posts


    Downloads
    77
    Uploads
    0
    Mentioned
    12 Post(s)
    Time Online
    19 h 7 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    no but now i tryed and it came up with a debug error. on the code it shows a arrow pointing toward

    "strHTML = Wrapper.PostWrapper("http://www.neopets.com/login.phtml", "username=" & txtuser.Text & "&password=" & txtpass.Text & "&destination=%2petcentral.phtml/")'

    @Soredavide

  6. #6

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    143
    Thanks
    3
    Thanked 161 Times in 44 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    9
    Mentioned
    64 Post(s)
    Time Online
    5 d 21 h 53 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    7
    I am not sure if you had the quotes around the statement or that is how you posted to this site? Make sure everything is named the way it is supposed to be, the wrapper is actually named wrapper (you should get an autocomplete if it is correct, with quite a few options for a drop down)

    You can use the CODE tags to post code.

  7. #7
    w_is_awesome's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NoWhereVille, California
    Age
    19
    Posts
    132
    Thanks
    61
    Thanked 11 Times in 10 Posts


    Downloads
    77
    Uploads
    0
    Mentioned
    12 Post(s)
    Time Online
    19 h 7 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    quotes where for website...

    ---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------

    Please close I figured it out from the help of soredivide

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •