Results 1 to 5 of 5

Thread: MAJIN SCORE SENDER problem

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Apr 2013
    Gender
    Posts
    130
    Thanks
    40
    Thanked 26 Times in 17 Posts


    Downloads
    123
    Uploads
    0
    Mentioned
    14 Post(s)
    Time Online
    3 d 21 h 18 m
    Avg. Time Online
    3 m
    Rep Power
    0

    MAJIN SCORE SENDER problem

    After identify me as a user of the site, simply aperece the message that has stopped working. What would be the cause and the solution of this problem?



    nobody help ?
    Last edited by xb1nh0; 04-03-2013 at 06:26 PM.

  2. #2
    Jager's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    Locating location...
    Posts
    688
    Thanks
    581
    Thanked 189 Times in 156 Posts


    Downloads
    59
    Uploads
    0
    Mentioned
    113 Post(s)
    Time Online
    14 d 9 h 11 m
    Avg. Time Online
    11 m
    Rep Power
    6
    Could be that you don't have the Library files?

  3. #3
    Banned

    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    Posts
    2,380
    Thanks
    1,208
    Thanked 852 Times in 530 Posts


    Downloads
    228
    Uploads
    0
    Mentioned
    394 Post(s)
    Time Online
    71 d 6 h 18 m
    Avg. Time Online
    54 m
    Rep Power
    0
    Do you already have the lastest .net framework? or are you running this program as admin??

  4. #4

    Join Date
    May 2013
    Gender
    Posts
    22
    Thanks
    4
    Thanked 4 Times in 3 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Time Online
    15 h 20 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    5
    I'm having the same problem too. I tried running it as admin but with no luck.

  5. #5
    Queen of Candy Land Ray-Chill's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Tacoma
    Posts
    619
    Thanks
    683
    Thanked 243 Times in 139 Posts


    Downloads
    100
    Uploads
    0
    Mentioned
    103 Post(s)
    Time Online
    5 d 3 h 33 m
    Avg. Time Online
    3 m
    Rep Power
    7
    If you haven't installed the Library files this thread will help you.
    http://clraik.com/forum/showthread.p...=library+files

    Install these, and try again.

    If not, I always just delete the file, redownload the SS and try it again.
    Make sure you run as admin that time, and It should work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •