Results 1 to 5 of 5

Thread: While we are at it, How do you change your primary music provider on a pc?

  1. #1

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    United States
    Posts
    5,856
    Thanks
    1,493
    Thanked 2,146 Times in 1,216 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    1092 Post(s)
    Time Online
    42 d 18 h 30 m
    Avg. Time Online
    32 m
    Rep Power
    15

    While we are at it, How do you change your primary music provider on a pc?

    mac>pc

    now how tf do i make it so if i download a song and then play it, it plays from itunes and not windows media player?

    ---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

    oh and +rep as always

  2. #2


    esperanto's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Posts
    1,051
    Thanks
    510
    Thanked 742 Times in 409 Posts


    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Mentioned
    368 Post(s)
    Time Online
    23 d 14 h 15 m
    Avg. Time Online
    18 m
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by John View Post
    mac>pc

    now how tf do i make it so if i download a song and then play it, it plays from itunes and not windows media player?

    ---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

    oh and +rep as always
    Open the folder that contains the file you want to change.

    Right-click the file you want to change, and then click Open With.

    Click the program that you want to use to open this file automatically.

    Select the Always use the selected program to open this kind of file check box, and then click OK.

  3. The Following User Says Thank You to esperanto For This Useful Post:

    John (01-06-2013)

  4. #3


    tchaikovsky's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Posts
    691
    Thanks
    84
    Thanked 196 Times in 120 Posts


    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Mentioned
    61 Post(s)
    Time Online
    8 d 17 h 46 m
    Avg. Time Online
    6 m
    Rep Power
    7
    Essie's way is right, and this one works as well:

    Control panel -> Default Programs -> Set Default Programs

    Then find the one you want and that should do the trick.

  5. #4

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    United States
    Posts
    5,856
    Thanks
    1,493
    Thanked 2,146 Times in 1,216 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    1092 Post(s)
    Time Online
    42 d 18 h 30 m
    Avg. Time Online
    32 m
    Rep Power
    15
    got it thanks!

  6. #5


    esperanto's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Posts
    1,051
    Thanks
    510
    Thanked 742 Times in 409 Posts


    Downloads
    23
    Uploads
    0
    Mentioned
    368 Post(s)
    Time Online
    23 d 14 h 15 m
    Avg. Time Online
    18 m
    Rep Power
    8
    Quote Originally Posted by John View Post
    got it thanks!
    YOU got nothing thanks
    I had to do it for you xD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •