Results 1 to 10 of 10

Thread: Is neo screwy for anyone else?

  1. #1

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    United States
    Posts
    5,856
    Thanks
    1,493
    Thanked 2,146 Times in 1,216 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    1092 Post(s)
    Time Online
    42 d 18 h 30 m
    Avg. Time Online
    32 m
    Rep Power
    16

    Is neo screwy for anyone else?

    i get it when it's the long page and each link is on a new line and it's all white. I've changed proxies and shit, hasnt fixed. Nothing else is like this right now.

  2. #2

    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    Posts
    72
    Thanks
    4
    Thanked 5 Times in 4 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    7 Post(s)
    Time Online
    2 d 22 m
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    6
    Seems fine for me

  3. #3

    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    Posts
    32
    Thanks
    15
    Thanked 6 Times in 6 Posts


    Downloads
    10
    Uploads
    0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Time Online
    1 d 10 h 39 m
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    6
    It's working fine for me but I'm not using Proxies.

  4. #4
    Vanessa's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    Location
    Chile
    Posts
    47
    Thanks
    46
    Thanked 49 Times in 16 Posts


    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    19 Post(s)
    Time Online
    3 d 1 h 42 m
    Avg. Time Online
    2 m
    Rep Power
    6
    That's been happening to me for the past days, and not only on neo, even on facebook, clraik, etc :s

  5. #5

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    United States
    Posts
    5,856
    Thanks
    1,493
    Thanked 2,146 Times in 1,216 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    1092 Post(s)
    Time Online
    42 d 18 h 30 m
    Avg. Time Online
    32 m
    Rep Power
    16
    hm, any ideas how to fix it?

  6. #6
    Moderator





    Bettser's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Location
    Canada
    Age
    26
    Posts
    5,870
    Thanks
    1,699
    Thanked 3,498 Times in 1,601 Posts


    Downloads
    41
    Uploads
    0
    Mentioned
    1387 Post(s)
    Time Online
    352 d 9 h 57 m
    Avg. Time Online
    4 h 28 m
    Rep Power
    10
    This happened to me in the past. Maybe clear history, cookies and reset computer?

  7. #7



    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Posts
    221
    Thanks
    107
    Thanked 157 Times in 77 Posts


    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Time Online
    22 d 15 h 43 m
    Avg. Time Online
    17 m
    Rep Power
    6
    Happening to me, Neo has been taking a long time to load or i just reload and I am not using any proxies. Makes games like petpet battle and bilge dice even more tedious.

  8. #8
    Freja's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    Location
    Denmark
    Age
    26
    Posts
    168
    Thanks
    112
    Thanked 118 Times in 57 Posts


    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Mentioned
    24 Post(s)
    Time Online
    7 d 1 h 36 m
    Avg. Time Online
    5 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Vanessa View Post
    That's been happening to me for the past days, and not only on neo, even on facebook, clraik, etc :s
    Happening to me too on a lot of pages I frequent /: must be a sign, the end is near !!!

  9. #9
    Vanessa's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Gender
    Location
    Chile
    Posts
    47
    Thanks
    46
    Thanked 49 Times in 16 Posts


    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    19 Post(s)
    Time Online
    3 d 1 h 42 m
    Avg. Time Online
    2 m
    Rep Power
    6

  10. #10

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    United States
    Posts
    5,856
    Thanks
    1,493
    Thanked 2,146 Times in 1,216 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    1092 Post(s)
    Time Online
    42 d 18 h 30 m
    Avg. Time Online
    32 m
    Rep Power
    16
    cleared all my cookies and history, and it worked.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •