Results 1 to 5 of 5

Thread: Having a problem with autobuyer: Macromedia Flash

  1. #1

    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    5 h 54 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6

    Having a problem with autobuyer: Macromedia Flash

    Occasionally the stealth auto buyer will pop up with an error that it "Could not find macromedia flash". Based on observation, it looks like it occurs when the shop restocks and the ab tries to buy something. The buy never calculates though - it's neither a success nor a failure. I've triple checked that I have the latest macromedia flash. What am I missing? Please let me know if you can help! Thanks!

  2. #2
    Nik's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Posts
    228
    Thanks
    124
    Thanked 107 Times in 70 Posts


    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Mentioned
    43 Post(s)
    Time Online
    8 d 22 h 56 m
    Avg. Time Online
    6 m
    Rep Power
    7
    Have you had this problem previously or has it always been like this for you?

  3. #3

    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    5 h 54 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    I haven't gotten the program to work at all yet. I downloaded it yesterday. So I'm not sure :/ haha sorry

  4. #4


    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Posts
    221
    Thanks
    107
    Thanked 157 Times in 77 Posts


    Downloads
    17
    Uploads
    0
    Mentioned
    16 Post(s)
    Time Online
    22 d 15 h 43 m
    Avg. Time Online
    17 m
    Rep Power
    6
    READ IF THIS PROGRAM DOES NOT OPEN, HAS RUNTIME ERRORS, ETC.!
    - First off, you should have the visual basic library files installed.
    - Copy and paste pjrchameleon.ocx and gzip.dll to your system32 folder. Copy and paste, don't move. (C:\WINDOWS\system32, C:\WINDOWS\SysWOW64 for 64-Bit users)
    - If the program still doesn't work properly, restart your PC. That usually helps.
    - Sometimes you have to make a single post on the forum for the authorization to work properly.
    - If you still have problems, post in the Technical Help section for help.

    Stolen the bottom of the Program info Joe Posted.
    Also make sure that you are running it as an administrator

  5. #5

    Join Date
    Dec 2012
    Gender
    Posts
    5
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts


    Downloads
    4
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    5 h 54 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    I had all library files installed correctly. I updated IE and reinstalled flash and it seems to be working now. Thanks!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •