Results 1 to 4 of 4

Thread: Is anyone else having issues with Joes majin SS right now?

  1. #1


    Broken's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    Posts
    921
    Thanks
    122
    Thanked 240 Times in 126 Posts


    Downloads
    82
    Uploads
    0
    Mentioned
    135 Post(s)
    Time Online
    30 d 14 h 45 m
    Avg. Time Online
    23 m
    Rep Power
    7

    Is anyone else having issues with Joes majin SS right now?

    I can't seem to get it to work atm(used it less than 10 hours ago), and for the first time I've noticed two files appearing for a second then vanishing in the folder I have the SS in



    Solved resetting the comp fixed the issue.
    Last edited by Broken; 11-24-2012 at 04:40 PM.

  2. #2
    Black on Black
    Vegeta's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    115
    Thanks
    35
    Thanked 92 Times in 52 Posts


    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Mentioned
    32 Post(s)
    Time Online
    6 d 12 h 57 m
    Avg. Time Online
    4 m
    Rep Power
    6
    Try restarting your computer?

  3. The Following User Says Thank You to Vegeta For This Useful Post:

    Broken (11-24-2012)

  4. #3

    Join Date
    Nov 2012
    Gender
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post


    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Time Online
    37 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    just got a fresh file and update it. It took me like 5 min to get thing to run
    those file in the ss indicated that they file was updating and got interrupted? You only see those file while the program try to make an update

  5. The Following User Says Thank You to Noxion For This Useful Post:

    Broken (11-24-2012)

  6. #4


    Broken's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    Posts
    921
    Thanks
    122
    Thanked 240 Times in 126 Posts


    Downloads
    82
    Uploads
    0
    Mentioned
    135 Post(s)
    Time Online
    30 d 14 h 45 m
    Avg. Time Online
    23 m
    Rep Power
    7
    Thanks @makavelien resetting the comp fixed the issue.

    Thanks nox for posting.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •