Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Neopets Issue

  1. #1
    Gold's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Posts
    213
    Thanks
    26
    Thanked 14 Times in 3 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Time Online
    6 d 23 h 13 m
    Avg. Time Online
    5 m
    Rep Power
    6

    Neopets Issue

    I have found a good solution, thank you all for your help
    Last edited by Gold; 08-31-2012 at 12:47 PM.

  2. #2


    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Posts
    79
    Thanks
    3
    Thanked 32 Times in 22 Posts


    Downloads
    30
    Uploads
    0
    Mentioned
    24 Post(s)
    Time Online
    18 d 20 h 37 m
    Avg. Time Online
    14 m
    Rep Power
    6
    try holding ctrl + pressing F5? it might be your browser cache getting messed up i guess

  3. #3
    Evelsaint's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NYC
    Posts
    1,984
    Thanks
    261
    Thanked 345 Times in 246 Posts


    Downloads
    89
    Uploads
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Time Online
    7 h 1 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    8
    Looks to me that your Internet is lagging and isn't loading properly. Or your browser could be corrupted.

    Im no expert but try uninstalling and reinstall chrome firefox opera.

  4. #4

    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Location
    Brazil
    Age
    21
    Posts
    793
    Thanks
    421
    Thanked 119 Times in 83 Posts


    Downloads
    108
    Uploads
    0
    Mentioned
    91 Post(s)
    Time Online
    1 d 20 h 11 m
    Avg. Time Online
    1 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Gold View Post
    Recently, neopets has been acting strange for me. When I enter the url, the page looks like this:



    And when I log into my account, the navigation bar breaks down like this:



    I'm not sure if this is where you even post about problems like this, if not, terribly sorry. This could be a simple fix, or not. Any help however, would be greatly appreciated.
    This happens with me often, when the internet is slow xD, or when I am using a proxy, It's just an internet error...

  5. #5
    Gold's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Posts
    213
    Thanks
    26
    Thanked 14 Times in 3 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Time Online
    6 d 23 h 13 m
    Avg. Time Online
    5 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by musemfire View Post
    This happens with me often, when the internet is slow xD, or when I am using a proxy, It's just an internet error...
    Dang, so is there a fix?

  6. #6
    SmileYaDead's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Age
    27
    Posts
    3,605
    Thanks
    802
    Thanked 812 Times in 453 Posts


    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Mentioned
    352 Post(s)
    Time Online
    80 d 17 h 14 m
    Avg. Time Online
    1 h 1 m
    Rep Power
    11
    For me, that meant an IP ban

  7. #7
    Gold's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Posts
    213
    Thanks
    26
    Thanked 14 Times in 3 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Time Online
    6 d 23 h 13 m
    Avg. Time Online
    5 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by smileyadead View Post
    For me, that meant an IP ban
    I can still access my account, it just does that to the navigation bar.

    Still need help
    Last edited by Gold; 08-31-2012 at 09:37 AM.

  8. #8
    Ice's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Location
    9th circle of Hell
    Posts
    381
    Thanks
    272
    Thanked 124 Times in 105 Posts


    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    95 Post(s)
    Time Online
    10 d 5 h 45 m
    Avg. Time Online
    7 m
    Rep Power
    6
    It happens sometime, esp if you're on a proxy IMO. It's just cos your connection is lagging/slow that it loads incorrectly. Not much you can do about it aside from refreshing. It doesn't mean you have a big issue though, I think

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Age
    27
    Posts
    0
    Thanks
    108
    Thanked 623 Times in 327 Posts


    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Mentioned
    348 Post(s)
    Time Online
    13 d 5 h 13 m
    Avg. Time Online
    10 m
    Rep Power
    0
    Been happening to me on multiple accounts the past week. It's getting annoying as hell. Then the page wont load when u send a neomail, accept an item, or you can't send an item.

  10. #10
    Gold's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Posts
    213
    Thanks
    26
    Thanked 14 Times in 3 Posts


    Downloads
    14
    Uploads
    0
    Mentioned
    21 Post(s)
    Time Online
    6 d 23 h 13 m
    Avg. Time Online
    5 m
    Rep Power
    6
    Quote Originally Posted by Possible View Post
    Been happening to me on multiple accounts the past week. It's getting annoying as hell. Then the page wont load when u send a neomail, accept an item, or you can't send an item.
    Yeahh, have you found any solutions? Or has it just gone away in time?

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •