Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: This webpage is not available The connection to www.neopets.com was interrupted.

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Age
    27
    Posts
    0
    Thanks
    108
    Thanked 623 Times in 327 Posts


    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Mentioned
    348 Post(s)
    Time Online
    13 d 5 h 13 m
    Avg. Time Online
    10 m
    Rep Power
    0

    This webpage is not available The connection to www.neopets.com was interrupted.

    This webpage is not available
    The connection to www.neopets.com was interrupted.


    Anyone else having this problem? NEopetsw worked fine when I was at home. Now I'm at work and I can't get to it:/

  2. #2
    Evelsaint's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    NYC
    Posts
    1,984
    Thanks
    261
    Thanked 345 Times in 246 Posts


    Downloads
    89
    Uploads
    0
    Mentioned
    201 Post(s)
    Time Online
    7 h 1 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    8
    Everything is working fine, might be your connection.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Age
    27
    Posts
    0
    Thanks
    108
    Thanked 623 Times in 327 Posts


    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Mentioned
    348 Post(s)
    Time Online
    13 d 5 h 13 m
    Avg. Time Online
    10 m
    Rep Power
    0
    clraik and everything else is working. just not neo

  4. #4

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    United States
    Posts
    5,856
    Thanks
    1,493
    Thanked 2,146 Times in 1,216 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    1092 Post(s)
    Time Online
    42 d 18 h 30 m
    Avg. Time Online
    32 m
    Rep Power
    15
    ip ban?

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Age
    27
    Posts
    0
    Thanks
    108
    Thanked 623 Times in 327 Posts


    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Mentioned
    348 Post(s)
    Time Online
    13 d 5 h 13 m
    Avg. Time Online
    10 m
    Rep Power
    0
    Cleared my browsing history and all that and it works now. I don't use my main ip for any acct. I have a set proxy for each.

  6. The Following User Says Thank You to Possible For This Useful Post:

    Mary674 (08-07-2012)

  7. #6
    Mary674's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Gender
    Location
    Qu
    Age
    27
    Posts
    161
    Thanks
    108
    Thanked 29 Times in 25 Posts


    Downloads
    11
    Uploads
    0
    Mentioned
    22 Post(s)
    Time Online
    20 h 37 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    Doesn't work for me, I'll clear my history too I guess.

  8. #7
    Banned

    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Maine
    Posts
    2,851
    Thanks
    1,370
    Thanked 320 Times in 182 Posts


    Downloads
    60
    Uploads
    0
    Mentioned
    197 Post(s)
    Time Online
    46 d 11 h 7 m
    Avg. Time Online
    35 m
    Rep Power
    0
    same here only works in chrome for me now. not FF anymore

  9. #8
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Age
    27
    Posts
    0
    Thanks
    108
    Thanked 623 Times in 327 Posts


    Downloads
    38
    Uploads
    0
    Mentioned
    348 Post(s)
    Time Online
    13 d 5 h 13 m
    Avg. Time Online
    10 m
    Rep Power
    0
    now its happening again, pretty sure neo is going on a huge icing spree today. a shell of mien holding fss+gow was iced this morning

  10. #9
    SmileYaDead's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Age
    27
    Posts
    3,605
    Thanks
    802
    Thanked 812 Times in 453 Posts


    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Mentioned
    352 Post(s)
    Time Online
    80 d 17 h 14 m
    Avg. Time Online
    1 h 1 m
    Rep Power
    11
    Woah, sorry for the loss

  11. #10
    Banned
    Join Date
    Aug 2012
    Gender
    Location
    United States
    Posts
    184
    Thanks
    7
    Thanked 10 Times in 9 Posts


    Downloads
    28
    Uploads
    0
    Mentioned
    33 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    I had that probglem last night but idk what was wrong, sorry :/

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •