Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Is it possible to use Cheat Engine for Neoquest?

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    United Kingdom
    Posts
    590
    Thanks
    64
    Thanked 90 Times in 65 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    68 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0

    Is it possible to use Cheat Engine for Neoquest?

    Hi hi, yes. I have no idea. Does anyone?

  2. #2
    SmileYaDead's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Age
    27
    Posts
    3,605
    Thanks
    802
    Thanked 812 Times in 453 Posts


    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Mentioned
    352 Post(s)
    Time Online
    80 d 17 h 14 m
    Avg. Time Online
    1 h 1 m
    Rep Power
    11
    Can't use CE with flash, I think. There was a small discussion about it somewhere. Might not remember correctly, tho.

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Dec 2011
    Gender
    Location
    Kiwiland
    Posts
    264
    Thanks
    22
    Thanked 106 Times in 68 Posts


    Downloads
    22
    Uploads
    0
    Mentioned
    74 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by smileyadead View Post
    Can't use CE with flash, I think. There was a small discussion about it somewhere. Might not remember correctly, tho.
    Cheat Engine doesn't work on PHP games*.

  4. The Following 2 Users Say Thank You to Joshsadf For This Useful Post:

    Becka (05-20-2012),SmileYaDead (05-19-2012)

  5. #4
    SmileYaDead's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Gender
    Age
    27
    Posts
    3,605
    Thanks
    802
    Thanked 812 Times in 453 Posts


    Downloads
    96
    Uploads
    0
    Mentioned
    352 Post(s)
    Time Online
    80 d 17 h 14 m
    Avg. Time Online
    1 h 1 m
    Rep Power
    11
    My bad, thanks!

  6. #5
    Banned
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    United Kingdom
    Posts
    590
    Thanks
    64
    Thanked 90 Times in 65 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    68 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Thanks guys! Had noooo idea.

  7. #6
    robots's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Gender
    Location
    Canada!
    Age
    22
    Posts
    500
    Thanks
    59
    Thanked 89 Times in 62 Posts


    Downloads
    15
    Uploads
    0
    Mentioned
    75 Post(s)
    Time Online
    1 d 5 h 20 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    smh becky smh.
    but there are several neoquest greasemonkey scripts that make things easier. i finished nq in ~4 days

  8. #7
    Banned
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    United Kingdom
    Posts
    590
    Thanks
    64
    Thanked 90 Times in 65 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    68 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Really?! Omg. Does it have a freeze-rate? Or no. Well I know that if a dumb ass runs the thing for 24hrs straight, they'd get frozen. And yeah I'm enjoying this AoB master list for neopets. I've gotten over 5 trophies in a week and still not frozen. Oh and they keep accepting every single score I send. So yay.

  9. #8
    Torrigan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    Location
    UK
    Age
    24
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post


    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    7 Post(s)
    Time Online
    5 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6
    @Becka
    Haven't used any of the other scripts, but the GM autotrainer for NQII should be no problem c: I know a lot of users who train with it and have encountered no problems, myself included.

  10. #9
    Banned
    Join Date
    Apr 2012
    Gender
    Location
    United Kingdom
    Posts
    590
    Thanks
    64
    Thanked 90 Times in 65 Posts


    Downloads
    6
    Uploads
    0
    Mentioned
    68 Post(s)
    Time Online
    N/A
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    0
    Quote Originally Posted by Torrigan View Post
    @Becka
    Haven't used any of the other scripts, but the GM autotrainer for NQII should be no problem c: I know a lot of users who train with it and have encountered no problems, myself included.
    Got a download link lying around anywhere?

  11. #10
    Torrigan's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Gender
    Location
    UK
    Age
    24
    Posts
    24
    Thanks
    2
    Thanked 2 Times in 1 Post


    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Mentioned
    7 Post(s)
    Time Online
    5 m
    Avg. Time Online
    N/A
    Rep Power
    6

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •